Αρχική Σελίδα Νέα

Η ΕΛΑΦΡΙΑ προσοχή κερδίζει στην εποχή του λουσίματος στο κρεβάτι

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Jin Yu Rui Xin Trading Co,.Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Jin Yu Rui Xin Trading Co,.Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Η ΕΛΑΦΡΙΑ προσοχή κερδίζει στην εποχή του λουσίματος στο κρεβάτι
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ΕΛΑΦΡΙΑ προσοχή κερδίζει στην εποχή του λουσίματος στο κρεβάτι

Η ανηλεής αναζήτηση του «ονείρου λουτρών» επιτρέπει στους ηλικιωμέούς και ανθρώπους ατόμων με ειδικές ανάγκες για να πάρει σε όλο τον κόσμο ένα καυτό λουτρό.

Για τους ανθρώπους, που λούζουν και που τρώνε είναι ακριβώς ως «χρειάζεται ακριβώς». Οι ηλικιωμένί και άνθρωποι ατόμων με ειδικές ανάγκες έχουν μια ισχυρότερη ανάγκη για. Είναι εντάξει για να ουρήσει και να αφοδεύσει στο κρεβάτι κάθε μέρα χωρίς λήψη ενός λουτρού; Πόσοι ηλικιωμένοι άνθρωποι μπορούν να πάρουν ένα ντους, να καθαρίσουν, και να βρεθούν στο κρεβάτι refreshingly, ο αέρας στο σπίτι είναι φρέσκος και δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη μυρωδιά, πώς αγαθό που είναι!

 

Οι ηλικιωμένοι είναι εύθραυστοι, και μια μικρή σύγκρουση μπορεί να προκαλέσει τα σπασίματα ή τους τραυματισμούς. Είναι συνήθως γνωστοί ως «άνθρωποι γυαλιού». Το Undressing, που τρίβει, και που ντύνει είναι απλά πράγματα για τους απλούς ανθρώπους, αλλά είναι πολύ δύσκολα για τα. Αυτό απαιτεί τα επαγγελματικά προϊόντα λουσίματος. «Η ασφάλεια πρώτα, ευκολία δεύτερος» πρέπει να σχεδιαστεί συγκεκριμένα για τους ηλικιωμένους, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη «να κινηθούν οι ηλικιωμένοι, μαλακά υλικά, και να λούσει στο κρεβάτι» για να ικανοποιήσει τις ανάγκες λουσίματός τους.

 

Ο ΕΛΑΦΡΥΣ έξυπνος διογκώσιμος θησαυρός μπανιέρων αναπτύσσεται ειδικά για τους ηλικιωμέούς και ανθρώπους ατόμων με ειδικές ανάγκες. Λούζει άμεσα στο κρεβάτι. Οι ηλικιωμένοι κυλούν και διαδίδουν το κρεβάτι λουσίματος κάτω από τους ηλικιωμένους όπως ένα σεντόνι. Το λουτρό μπορεί να διογκωθεί και να λουστεί. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μια επαγγελματική η κίνηση μηχανή λουσίματος, που μπορεί να κινηθεί, φόρτιση μπαταριών, σταθερή απαλλαγή νερού θερμοκρασίας, και ανθρώπινης γλώσσας προς το κρεβάτι «που διογκώνει, που λούζει, που στραγγίζει το νερό αποβλήτων» και που παίρνει ένα λουτρό στο ένα πηγαίνει.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ΕΛΑΦΡΙΑ προσοχή κερδίζει στην εποχή του λουσίματος στο κρεβάτι  0

 

10000+ μάρτυρας πελατών


Η ΕΛΑΦΡΙΑ έξυπνη διογκώσιμη μπανιέρα είναι όχι μόνο ένα προϊόν λουτρών, σας βοηθά να λύσετε τα προβλήματά σας. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ένα λουτρό για πολύ καιρό, θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα;

①Υπάρχει μια δυσάρεστη μυρωδιά στο δωμάτιο. Οι οικογενειακές συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες

②Οι ηλικιωμένοι είναι σε μια κακή διάθεση και έναν χαμηλούς αυτοσεβασμό και μια ιδιοσυγκρασία

③Το σώμα πάσχει από τις πληγές κρεβατιών και ανήσυχος Υπάρχουν θησαυροί λουτρών για να πάρουν ένα λουτρό για να λύσουν μία φορά την εβδομάδα όλα τα προβλήματα.

 

Η οικογενειακή χρήση είναι καλή, οι ιδιωτικές κλινικές είναι καταλληλότερες. Είναι δυσκολότερο για τους ηλικιωμένους στις ιδιωτικές κλινικές να πάρουν τα λουτρά. Εάν βλάπτουν τυχαία τους ηλικιωμένους, τα οικογενειακά μέλη μπορούν να επιδιώξουν τους λόγους για τις ιδιωτικές κλινικές. Το λούσιμο του θησαυρού μπορεί να σώσει τα ακριβά κόστη εργασίας για τις ιδιωτικές κλινικές και να βελτιώσει τα ποιοτικά πρότυπα των ιδιωτικών κλινικών, τα οποία μπορούν να ανακουφίσουν τα οικογενειακά μέλη. Οικονομική και προσιτή, μια ξένη μηχανή λουσίματος είναι δεκάδες των χιλιάδων ή των εκατοντάδων χιλιάδων, το οποίο δεν είναι πρακτικό.

Χρόνος μπαρ : 2021-07-12 14:09:24 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Jin Yu Rui Xin Trading Co,.Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Jane Zhang

Τηλ.:: +86 16624671141

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)